De specialiteit van Onder De Plak Groep

 

Keukenwrappen.com is de specialiteit van de overkoepelende organisatie Onder De Plak Groep.

Bij Onder De Plak kun je al meer dan 10 jaar profiteren van alle soorten bestickering!
www.onderdeplak.nl

 

Vanaf 2012 zijn we begonnen met het wrappen van voertuigen, omhoog gewerkt tot en met het hoge segment car wrapping.

In 2019 zijn we begonnen met het wrappen van interieur folie. 
Op onze tweede interieur klus hielden we zoveel materiaal over dat we een oplossing nodig hadden om er van af te komen.
Thuis had ik toen een kleine keuken in lila paars waar ik me heel erg aan stoorde, dus ik besloot mijn eigen keuken te wrappen als experiment.
Het resultaat was ver boven verwachting dat we dezelfde avond nog keukenwrappen.com hebben aangemaakt.

Klik hier en bekijk de foto 

 

Mei 2021 mijn keuken zwart laten wrappen. Michael en zijn team hebben dit met geduld, kennis & kunde 100% naar tevredenheid opgeleverd. Vertrouwelijk gevoel en een zekere aanrader!

Kimberly - Klazienaveen

Mijn witte hoogglans keuken is door Michael omgetoverd tot een mat zwart culinair domein. Wrappen door Onder de plak... echt een aanrader. Snel, netjes, vriendelijk, flexibel en met een prachtig resultaat. Eens even kijken wat ik nog meer kan laten wrappen :)

Adrian - Haarlem

Net verhuisd en op zoek naar een metamorfose voor onze keuken. Michael dacht mee in advies en legt alles rustig uit, daarin merk je direct zijn ervaring. Plakproces verliep zeer ontspannen en het resultaat is verbluffend! Absolute aanrader! #onderdeplak #wowfactor

Clint - Steenwijk

De keuken is weer als nieuw en veel mooier geworden! Michael is fijn in de omgang en weet wat hij doet. Legt de lat voor zichzelf hoog, waardoor wij als klanten een perfect gewrapte keuken hebben. Wij gaan Michael zeker weer vragen!

Tamara - Steenwijk

Michael heeft onze keuken gewrapt. Wij zijn heel blij met het eindresultaat. Michael werkt secuur, netjes en heeft een fijne open communicatie met ons als klant.

Jennifer - Almere

Klantbeoordelingen